Un Cadou Nefiresc…

De ceva vreme am intrat in febra Sarbatorii de Craciun, o sarbatoare care ne face sa fim darnici cu cei din jur, mai ales cu cei pe care ii iubim suntem atenti si cautam sa le daruim cadouri care sa le aduca bucurie.

Sa nu uitam ca sarbatoarea de Craciun, este sarbatoarea Nasterii Domnului Isus. Atentia noastra ar trebui indreptata spre Domnul Isus, la fal cum stim sa facem daruri celor dragi de ce nu i-am da si Lui cadouri.

Dumnezeu asteapta din partea noastra sa-i daruim inima noastra in totalitate, mai mult Dumnezeu asteapta „un cadou nefiresc”, El asteapta ca noi sa-i daruim pacatele noastre, de ce sa le purtam cu noi in fiecare zi, de ce sa ducem povara pacatelor noastre cu noi. Dumnezeu vrea sa primeasca aceste „cadouri” din partea fiecaruia, tot ce trebuie sa facem este sa venim inaintea Lui si sa I le marturisim.

Pentru a sarbatorii plin de pace si bucurie daruieste acest cadou nefires lui Dumnezeu si vei vedea cat de minutat poate fi sa sarbatoresti eliberat de povara pacatelor tale.

Sarbatori Fericite alaturi de Domnul Isus !!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: