Proiecte de peste 350 milioane Euro in cadrul Masurii 121

In cadrul celei de-a saptea sesiuni de cereri de proiecte pe Masura 121 – „Modernizarea exploatatiilor agricole” din cadrul PNDR, ce s-a desfasurat in perioada 1 – 29 octombrie 2010, oficiile judetene ale APDRP au primit 325 de cereri de finantare conforme, a caror valoare depaseste cu 250 de milioane de euro suma totala alocata pentru aceasta sesiune.

Astfel, valoarea totala (finantare nerambursabila si privata) a acestora este de peste 350 de milioane euro. Dintre acestea, 206 cereri de finantare, in valoare de 171 de milioane euro, privesc investitii in sectorul vegetal si 119 cereri, cumuland 179 de milioane euro, vizeaza sectorul animal.

Sursa: AICI

Anunțuri

3 Responses to Proiecte de peste 350 milioane Euro in cadrul Masurii 121

 1. gradinaeden spune:

  http://www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul.

  Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll

 2. Cimpoes Corneliu spune:

  Buna.
  Am doi copii(18 respectiv 19 ani),detin o ferma de 12,40 ha cu posibilitatea de arendare a inca vre-o 8 ha.
  la ferma detin o vaca respectiv 20 de porci si pasari de casa. Copii locuiesc cu mine la aceasi adresa,si as dori sa stiu daca am posibilitatea de a realiza proiecte separate pe fiecare baiat prin masura 121.
  Multumesc anticipat! GBU

 3. Andrei spune:

  Se poate accesa un proiect pe masura 121, dar trebuie vazut cat de mare va fi proiectul ( ca si valoare), deoarece una din conditiile de accesare a fondurilor prin masura 121 este de a avea parte de cofinantarii, sianume 50%. ( in cadrul fondurilor europene in general se primesc banii dupa ce beneficiarul face cheltuiala mai intai).
  Exista posibilitatea sa accesati si masura 112 destitanata tinerilor fermieri.
  Intrati pe http://www.apdrp.ro/ si cititi putin ghidul pentru msaura aceasta si tot aici puteti decxhide si anexa 1 ( tot in cadrul acestei masuri), in cadrul acestei masuri la pagina 8 este un tabel cu ajutorul caruia puteti stabili numarul de UDE-uri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: