Proiecte aprobate pe Masura 312 – Iulie 2010

Vineri s-a publicat lista cu proiectele pe Măsura 312 „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi .

Total număr proiecte – 814,valoare publică totală – 96.079.793 euro.

Aici gasiti lista, sau o puteti downloada accesand link-ul de mai jos:

Raport_Selectie_Lista_proiectelor_selectate_pentru_finantare_Masura312_ianuarie2010

 

5 Responses to Proiecte aprobate pe Masura 312 – Iulie 2010

  1. Dragomir Andrei Alexandru spune:

    Salut imi cer scuze daca te deranjez. Eream si eu interesat de cateva informati si poate putina sustinere din partea ta, pentru fondurile europene pentru tineri.Sunt din Pitesti am 22 de ani detin ceva terenuri dintre care 1 extravilan …ceva paduri. Eu as dori sa fac o mica ferma de pasari, gaini,rate,curcani,pauni,fazani,porumbei…As dori sa vorbesc cu cineva sa ma ajute cuc eva informati mai clare.Si pentru un proiect daca ma poate ajuta.Astept sa ma contactezi.

  2. Dragomir Andrei Alexandru spune:

    Inca ceva….Ma gandeam daca as putea face ceva cu un terne…pentru apicultura….sau cum am spus mai sus..dar nu pentru gaini outoare..pentru pasari in general…inmultire, crestere, vanzare…..speci mai rare si de rasa…dar tot asa fara mare investite inainte..pentruc a nu prea beneficiez de bani acum. da-mi niste detali pentru apicultura sau pentru cresterea de pasari. cate familii de albine…sau mai exact ce imi trebuie pt asta.ce teren si cam ce mi-ar trebui? Imi cer scuze ca te mai deranjez putin dar nu am la cine apela..si cu cine sa vorbesc despre asta. Am inteles ca trebuie sa fac niste cursuri..alea le fac….dar prob e ca nu stiu daca merita sau daca chiar primesc sustinerea de la UE….cu fonduriele..adica sa nu risc degeaba…si pentru proiect la cine pot apela??

  3. Andrei spune:

    Pentru apicultura ai nevoie de 80 de familii pentru suma minima si de 172 de familii de albine pentru suma maxima.

  4. Dragomir Andrei Alexandru spune:

    Ms am inteles am sa incerc cu asta. Dar mai intai imi treb vrun curs ceva pt apicultura???? sau vrun teren anume?Si inca ceva bani se dau in transe 1 data pe an ??? si cam la cat timp imi va da prima transa dupa ce imi aproba..etv. Ms mult m-ai ajutat si iti sunt recunoscator, mai sunt si oameni pe lumea asta care vor sa te ajute.

  5. Salutare te mai deranjez putin.. daca nu te superi as dori sa imi stergi si mie numele la comentariile date de mine mai sus si nr de telefon.. potis a lasi com dar am doleanta asta sa nu mai apara peste tot. Am alt cont si e mai bine asa. Multumesc…

Lasă un comentariu