Contact

Telefon

0757-571-680

E-mail

andrei.bondar@romcom.ro

26 Responses to Contact

  1. Burduhos Teodor spune:

    Buna ziua.. ar dori sa stiu daca pot sa accesez si eu aceste fonduri dat find faptul ca eu am o firma de transport marfuri….su as dori sa construiesc o pensiune

  2. Andrei spune:

    Pentru pensiune se poate accesa fondurile in cadrul masurii 313, 50% nerambursabil, intr-o zona in care nu e dezvoltata din punct de vedere turistic ( mediu rural).
    Pentru firma de transport se pot accesa fonduri dar nu se poat achizitiona mijloacele de transport ( cap tractor de exemplu).

  3. marius spune:

    Buna ziua.
    Doresc sa aplic masura 112 pentru achizitionarea unui tractor de 100 cp si un plug. Avand in vedere faptul ca imi este necesar un nr. maxim de UDE, vin si va intreb care din cele 2 variante ar fi eligibile:
    1. aprox. 60 ha cultura mare – porumb, floarea soarelui sau grau
    2. aprox. 7 ha legume cultivate in spatiu deschis

    va multumesc pentru atentie

  4. Andrei spune:

    amadoua variantele sunt eligibile, dar nu stiu daca iti ajung banii pentru a achizitiona un tractor de 100 de cp si un plug.

  5. marius spune:

    Multumesc pentru raspuns…

    Oricare ar fi suma maxima 40.000 sau 25.000 euro, tot sunt posibilitati.
    Intrebarea mea sa referitit la faptul ca ar fi posibil ca la o suprafata mica ( 7ha ) sau nu poti lua decat un tractor avand caracteristici comune cu suprafata de care o lucrezi…

  6. marius spune:

    …. sa nu poti lua…

  7. Andrei spune:

    Eu nu as pune in planul de faceri achiztia de tractor datorita faprului ca nu primesti toata suma, mai mult esti obligat sa realizezi planul de afaceri in totalitate si nu se mai poate schimba dupa aprobarea proiectului si semnarea contractului.
    Daca tu doresti se poate pune si un tractor, nu esti limitat de suprafata de teren cultivata.

  8. Lazurca spune:

    Este o limita de varsta?si pana la cati ani?

  9. Andrei spune:

    Pana la 40 de ani neimpliniti la momentul depunerii proiectului

  10. teodor spune:

    ce studii se cer am inteles ca e nevoie de studii superioare eu am decit opt clase eu pot beneficia de acest program si am 34 de ani multumesc

  11. Balta Alexandru spune:

    Buna… Asi dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ferma de vipere… si daca da, de unde si cu ce trebuie sa incep pentru a intra in posesia fondului.

    Multumesc anticipat…

  12. Andrei spune:

    NU se poate face.

  13. Andrei spune:

    E nevoie sa aveti terminat o scoala profesionala sau liceu ( se poate si fara bacalaureat).

  14. ANDREI.... spune:

    salut eu am 18 ani impliniti si am o cabana intr-o statiune neterminata (la rosu) as putea obtine aceste fonduri ca sa o termin ce trebuie sa fac sa le accesez?

  15. Salut,sunt Marius as vrea sa stiu cum pot accesa masura 112 in conditiile care dupa noii coeficienti am indeplinit conditiile in anul 2010 .

  16. salut andrei vreau sa stiu si eu ceva daca se poate an mod serios vreau sa dischid o ferma cu animale capre oi vaci etc. am asa 10h de pamant si 40 de oi 60 de gaini 5 cai 8 vaci dar vreau sa stiu cum sa fac sa intru an programu de micul fermier cati bani ami trebuie cate puncte ami trebuie si unde sai sai gasesc sa ma anregistrez daca se poate vreau un raspuns clar daca se poate si repede ca sa stiu de unde sa ancep te rog mersi si daca ami trbuie bani de ancepere si catmersi mult

  17. Andrei spune:

    Trebuie sa indeplinesti niste conditii, sa fii sub 40 de ani, sa nu te fi instalat ca si sef de exploatatie cu mai mult de 12 luni in momentul depunerii proiectului, sa provii dintr-o familie de fermieri si sa fi lucrat cel putin jumatate din timpul tau de lucru in agricultura in ferma familiei sau oricare alta ferma. Din cate animale si teren ai eu cred ca te incadrezi pentru suma destul de mare. Ca si punctaj ar trebui sa te inscrii intr-o cooperativa agricola si ar trebui sa accesezi masura de agromediu ( si poate daca locatia fermei este intr-o zona defavorizata),
    Eu cred ca cel mai devreme vei putea depune un proiect anul viitor (in momentul de fata nu stiu exact cand vor sesiunile anul viitor, eu cred ca vor fi in a doua jumate a lui 2012).

  18. tania spune:

    buna .ma numesc tania……am 17 ani am 2 vaci 3 porci un cal 40 pasari j 2 ha teren agricol si un pogon de legume,vreau sa stiuudac pot accesa fonduri europene.pe masura 112.

  19. Mihaela Ivan spune:

    Buna,
    intentionez sa imi depun dosarul pentru masura 112, insa nu stiu unde se pot face cursuri in domeniul agriculturii si zootehniei. Am inteles ca APIA organizeaza, insa nu gasesc pe site-ul lor nimic in legatura cu acestea.
    Multumesc!

  20. Andrei spune:

    Cei de la Consultanta Agricola organizeaza cursuri ( A.N.C.A. sau O.J.C.A.), ar trebui sa aibe birou in fiecare judet, resedinta fiecarui judet.
    http://www.fonduri-finantari.eu/articol/anca

  21. librimir andrei spune:

    dezvoltarea in mediul rural- fabrica de prelucrarea a lemnului- cherestea, europaleti….

  22. librimir andrei spune:

    documente necesare,cum se pot accesa fonduri europene

  23. aurel spune:

    Intrebare: Mai poti modifica proiectul dupa vizita in teren, am sesizat o greseala (facuta de proiectant) in planul de afaceri, in loc de arenda pruni infiintare plantatie pruni.

  24. Andrei spune:

    Se modifica doar daca nu ti-au trimis informatii suplimentare, si in acest caz ii sesizezi tu. Dar in mod normal daca a trecut vizita in teren si ai avut si informatii suplimentare atunci e mai greu de modificat daca nu imposibil.

  25. sile spune:

    buna. se stie ceva dac se va relansa masura 312 in 2013? dac da se pot acesa fonduri prin aceasta mesura pentru un restaurant in mediul rural?

  26. Andrei Bondar spune:

    NU s-a publicat inca un calendar cu masurile pentru anul 2013. Urmareste site-ul aprdrp.ro in perioada urmatoare si probabil ca vor publica un calendar.

Lasă un comentariu